Claim komend seizoen jouw spotlight in een voorstelling van jeugdtheater Hofplein!

Rotterdam – Heb je altijd al op het podium willen staan? Meld je dan aan voor de selectieworkshop van de voorstelling Dr. Proktor, De jongen achter in de klas, De klokkenluider van Rotterdam of Sint Sing Along. Iedereen vanaf 12 jaar kan zich aanmelden, of je nu al lang(er) op Hofplein zit of nog helemaal nieuw bent! Voor iedereen onder de 12 jaar is er ook een uitgebreid aanbod van theaterlessen, studioprojecten en kleinere voorstellingen om in mee te spelen. 

Jeugdtheater Hofplein is voor veel jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater, talenten ontdekken, angsten overwinnen, besties maken voor altijd en de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Bij Hofplein ga je op zoek naar de beste versie van jezelf, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Speel de sterren van de hemel in een van onze voorstellingen en ontdek hoe het is om met een groep leeftijdsgenoten te werken aan een voorstelling en te spelen voor publiek. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart en er is nog plek voor een aantal enthousiaste jongeren. Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl. theater Hofplein

De selectieworkshops zijn in het Hofpleintheater, Benthemplein 13, op: Dr. Proktor zaterdag 20 juni en maandag 22 juni De jongen achter in de klas zaterdag 29 augustus en maandag 31 augustus Sint Sing Along woensdag 2 september en zaterdag 5 september De klokkenluider van Rotterdam zondag 21 juni en dinsdag 23 juni.

Hofplein is voor iedereen! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt jongeren (4 tot 18 jaar) als er thuis geen financiële mogelijkheden zijn om mee te doen bij Jeugdtheater Hofplein en met je Rotterdampas krijg je korting op de contributie. Voor wie nog geen 12 jaar of ouder is, zijn er ook een heleboel theatertrajecten en mogelijkheden om mee te spelen in voorstellingen. Ook dit aanbod is te vinden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl. Graag tot in september bij Jeugdtheater Hofplein!